Виробництво, доставка бетону в Дніпропетровській області

Номер оголошення 699260

Опис

Наша компанія є професійним виробником будівельних розчинів на основі цементу. Бетон є найпоширенішим будівельним матеріалом і від його якості залежить як безпека всієї конструкції, так і можливість її зведення. Слід мати на увазі, що якість готового бетону залежить не тільки від стану інертних, що входять до його складу, а й від того, як транспортується.

Наша компанія знаходиться в Кам'янському. На об'єкти в області бетон транспортується за допомогою міксерів, щоб не допустити його часткового схоплювання, а також відділення цементного молочка та утворення більших зерен. Містом (у зв'язку з невеликим часом у дорозі) з метою економії бетон можна доставляти самоскидами.

У компанії багато уваги приділяється контролю якості бетону, що готується. Для цього з кожної партії беруться проби (виготовляються кубики із довжиною грані, не більше 15 см); ці проби висушуються протягом 28 діб, а потім їх властивості досліджуються під пресом. В результаті підтверджується марка бетону, що поставляється:

1. М100 - (100 кг. на 1 см2) придатний для зведення фундаментних конструкцій у технічних спорудах;

2. М150 – М200 – широко застосовується у дорожньому будівництві (для бетонування доріжок та фіксації бордюрів);

3. М300 – бетон цієї марки застосовується виготовлення перекриттів, сходових прольотів і парканів. Також його можна використовувати для заливання бетонних стрічок фундаментів будинків;

4. М350 – з такого бетону виготовляють несучі конструкції: ригеля, колони та балки перекриттів;

5. М400 – цей бетон має приставку «спец-». Його використовують у будівництві об'єктів особливої ​​важливості, до яких пред'являються підвищені вимоги щодо міцності та несучої здатності.

Вміння виробляти якісний бетон усіх зазначених марок – велика конкурентна перевага, доступна далеко не всім учасникам ринку. Продукція нашої компанії не тільки відповідає всім технічним вимогам відповідно до марки, доставляється транспортом виробника безпосередньо на місце укладання, але й за ціною виглядає привабливішою за аналогічну продукцію.

Веб-сайт: https://mts-beton.com


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com