Річні курси чеської в Чехії

Номер оголошення 555296

Опис

Річна програма з навчання чеської мови - вигідне рішення для випускників середніх шкіл, а також для студентів, які планують вступити на бюджетне відділення в державні ВНЗ Чеської республіки. Унікальність сучасна навчальної методики Prague Education Center полягає в застосуванні інтенсивних підходів до навчання чеської мови з можливістю протягом одного семестру досягти рівня В2, а до кінця курсу опанувати мову на рівні C1. Випускники програми демонструють високий рівень знання чеської, мають можливість на безоплатній основі навчатися практично в будь-якому чеському державному університеті, благополучно справляються з вступними іспитами.

Навчанню в Чехії властиві багатогранність і яскравість. Тут регулярно проходять різноманітні культурні заходи, вирує студентське життя. У Чехії студенти можуть скористатися багатьма знижками, привілеями, зокрема, можна бюджетно харчуватися в місцевих їдальнях, кафе, дешевше купувати проїзні квитки.

Освіта в чеських університетах іноземні студенти можуть отримати абсолютно безкоштовно, саме з цієї причини багато хто після отримання шкільного атестата приймають рішення перебратися до Чеської республіки для вивчення чеської мови, для подальшого навчання в одному з держвузів.

Ми змінили стандартний формат навчання, що передбачає 25-30 годин мовної підготовки в тиждень. Учні наших курсів можуть осягнути всі тонкощі чеської мови не тільки під час занять в Центрі, а й протягом екскурсій по різноманітним чеським містам. Студенти зустрічаються з випускниками ВНЗ, на спортивних і культурних заходах спілкуються зі своїми ровесниками-носіями чеської мови. Щорічно акредитовані навчальні курси від Prague Education Center вдосконалюються, оновлюються.

сайт: https://www.educationcenter.cz/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com