Дизайн сайтів "Під ключ" на Тільді

Номер оголошення 673549

Опис

Займаюся дизайном сайтів у графічному редакторі Figma — якщо Вас цікавить лише дизайн. З легкістю перенесу дизайн із Figma на платформу Тільда. Адаптую під всі пристрої, а також зроблю базові налаштування сайту.

Не задаватиму зайвих питань, якщо Ви чудово розумієте про що мова, допоможу розібратися — якщо ви далекі від графічних редакторів та створень сайту.

Вмію писати елементарні СSS коди або знайду вже готові, для здійснення унікальних, цікавих і незабутніх рішень.

Неоднорідний та стильний сайт допоможе привернути до Вашого продукту/послуги увагу та потенційних клієнтів. Працюю досить швидко (клавіатура закипає)! Реальний термін виконання сайту – тиждень! Приголомшливий термін виконання – 3 дні. Терміни та вартість звичайно індивідуальні залежно від бажаного результату та складності завдань. Ось мій сайт-портфоліо https://nikandrovadesign.site

Раніше працювала у податковій службі, тому знаю що таке дисципліна, своєчасність та якісне виконання. До речі, якщо у Вас виникне питання, пов'язане із цією сферою, я можу його поставити колишнім колегам.

Все життя мене оточують творчі люди, музиканти, художники, модельєри. І тому що в мене є творчий початок — я розумію та вловлюю тонку нитку та особливу душевну організацію. Найбільше хочу працювати з такими проектами, показуючи "Внутрішню імперію" та "Закулісся", приносити красу в цей світ. Я відкрита до всього нового чи складного. Для мене не буде випробуванням взятися за проект іншого. Рада допомогти Вам створити сайт для бізнесу, адже зараз це навіть необхідність. На зв'язку! Пишіть у личку/або будь-який месенджер, контакти у мене на сайті!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com