ZineGlob: Виробник і експортер косметичної арганової олії

Номер оголошення 684923

Опис

Арганова олія вважається святим Граалем олій для волосся і шкіри, оскільки вона потрапляє в середину спектру масел. Він не занадто важкий і не надто легкий. Він легко вбирається шкірою, а також чудово зволожує.

Наша компанія ZINEGLOB базується в Агадірі, Марокко. забезпечує органічну АРГАНОВУ олію. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити найвищу якість арганової олії, яка не має запаху та повністю очищена від будь-яких хімікатів. Наша олія свіжа, чиста, органічна, сертифікована USDA та FDA. Багато великих косметичних брендів вже користуються перевагами приватної торгової марки, яку надає наша компанія ZineGlob. Здійснюючи оптове замовлення, ви обов’язково отримаєте найкращі ціни, а також багато інших переваг, включаючи розлив, маркування, пакування та доставку.

Як бізнес, це означало б набагато кращі переваги для вас над вашими конкурентами. Початок бізнесу з аргановою олією з використанням послуг приватної марки допоможе вам зосередитися на створенні бренду олії та розвитку бізнесу, не турбуючись про вузькі місця виробництва.

Отримана методом холодного пресування з ядер аргани, ця арганова олія є першокласною та на 100% органічною, щоб запропонувати нашим клієнтам найкращу якість. Він доступний у 5-літрових, 10-літрових насипах і навіть у металевих бочках на 220 літрів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте наш веб-сайт: https://zineglob.com

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com