ПОСТАЧАЛЬНИК ОРГАНІЧНОГО МОЛОГО СКОРОКОГРУШНОГО МАСЛА

Номер оголошення 577997

Опис

¨Захист нашої шкіри таким потужним природним інгредієнтом допомагає запобігти передчасному старінню клітин шкіри та зменшити появу тонких ліній та зморшок. Органічна опунція - інжир варварія - олія насіння катуса - чудовий вибір для зрілої, старіючої або пошкодженої шкіри. Він містить вітамін Е, що пом’якшує шкіру, і вітамін К для зменшення темних кіл.

100% чиста олія холодного віджиму з насіння кактусового плоду колючої груші (Opuntia ficus-indica), відома також як олія інжиру варварії. У процесі виготовлення цієї олії не задіяні хімічні речовини та термічна обробка, і воно не містить ніяких добавок та консервантів.

Наша олія насіння колючої груші виготовляється з найякісніших органічних насіння. Використовуючи процес екстракції та фільтрації холодним пресом, ми зберігаємо делікатні антиоксиданти та сполуки жирних кислот. Розміщуючи масове замовлення, ви зобов’язані отримати найкращі ціни, а також багато інших переваг, включаючи розлив, маркування, упаковку та доставку.

Для отримання додаткової інформації відвідайте наш веб-сайт: https://zineglob.com зв’яжіться з пані Сарою + 212–606–045084 Слідуйте за нами на

https://www.facebook.com/zineglob

https://twitter.com/zineglob

https://www.instagram.com/zineglob.sarl/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com