База під гель лак 50 мл

Номер оголошення 673084

Опис

Gloss Premium Base – базове каучукове покриття для гель-лаку.

Густа каучукова база для гель-лаку служить щільною основою для кольорового покриття, а також добре вирівнює нігтьову пластину. За допомогою Gloss Premium Base можна трохи збільшити довжину нігтя. Лише один шар бази захистить нігтьову пластину від проникнення кольорового пігменту гель-лаку.

Об'єм: 15 мл

ТЕХНОЛОГІЯ НАНЕСЕННЯ ГЕЛЬ-ЛАКІВ GLOSS:

  1. Проведіть стандартну підготовку нігтя: зніміть попереднє покриття, видаліть кутикулу, забафьте поверхню та надайте бажану форму нігтям. Після чого рекомендується очистити нігтьову пластину за допомогою дезінфікуючого та знежирюючого засобу. При необхідності нанесіть ультрабонд - спеціальний безкислотний препарат для додаткового зчеплення подальших покриттів з натуральним нігтем.

  2. Нанесіть на ніготь базове покриття GLOSS для гель-лаку тонким шаром, потім просушіть його в УФ-лампі 2 хвилини або в LED - лампі 30 секунд.

  3. Нанесіть 2 шари кольорового гель-лаку GLOSS. Не забувайте запечатувати кожен шар (включаючи базу та топ). Час полімеризації гель-лаку у LED лампі 30 секунд. Для УФ і слабких ламп радимо наносити кольоровий гель-лак тонким шаром через високу пігментованість гель-лаку. Час полімеризації в УФ лампі – 2 хвилини. Попередження: якщо ви хочете користуватися високопігментованими гель-лаками, ваша УФ лампа повинна бути не менше 36 вт і лід лампа не менше 9 вт, а також лампочки повинні змінюватися вчасно.

  4. Нанесіть верхнє покриття GLOSS для гель-лаку тонким шаром, просушіть його в LED-лампі 90 секунд. В УФ лампі – максимальна кількість часу, вказана на таймері.

  5. По завершенню покриття нанесіть олію для кутикули.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com