Стрічка конвеєрна

Номер оголошення 681305

Опис
ТОВ "УКРСТАРЛАЙН" реалізує широкий асортимент металопрокату: чорного, оцинкованого, нержавіючого, кольорового, а також гумовотехнічної продукції за вигідними цінами.
Доставка здійснюється швидко по всій Україні.
Маємо можливість завозити на замовлення або виробляти цікаві для клієнта позиції.
Заявки скидайте на вайбер (оператор київстар).
Наші професійні менеджери радо проконсультують кожного клієнта. Виконуємо шевронні стрічки для будь-якої техніки
Готові виконати на замовлення стрічку транспортерну з косим шевроном для дорожньої фрези. Запропонуємо найкраще технічне рішення з урахуванням особливостей вашого конвеєра: кут нахилу, матеріал, діаметр барабанів, наявність роликів на нижній гілки та ін.
Ми вже маємо досвід таких робіт. Машини, з якими ми стикалися, мали ширину стрічки 400 та 800 мм.
Ці стрічки мають одну дуже важливу особливість, вони повинні бути дуже еластичні, міцні та зносостійкі. Діаметри приводних та натяжних барабанів дуже маленькі, це пов'язано з особливостями конструкції транспортера. При цьому перегородки повинні на них згинатися та не відклеюватися.
Перегородки, які ми використовуємо, мають стандартний вигляд (представлені на фото). У разі потреби можемо зробити спеціальні перегородки будь-якої складності до 100 мм. Стикуємо стрічку з перегородками аналогічно звичайній стрічці і наклеюємо клеєм "ЕРОС" зверху перегородки.
Транспортерні норійні (елеваторні) стрічки є конвеєрними ременями із закріпленими на них норійними ковшами з металу або інших матеріалів. Ковші кріпляться спеціальними болтами і можуть бути замінені за потреби. Також вони розрізняються за конструкцією та розміром, залежно від місця застосування та транспортованих ними вантажів. Даний тип стрічок має універсальні властивості і доступну вартість, завдяки чому використовується не тільки для кріплення ковшів, але і як звичайна стрічка для горизонтальних конвеєрів.
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com