Пропіленовий лист

Номер оголошення 681125

Опис
ТОВ "УКРСТАРЛАЙН" реалізує широкий асортимент металопрокату: чорного, оцинкованого, нержавіючого, кольорового, а також гумовотехнічної продукції за вигідними цінами.
Доставка здійснюється швидко по всій Україні.
Маємо можливість завозити на замовлення або виробляти цікаві для клієнта позиції.
Заявки скидайте на вайбер (оператор київстар).
Наші професійні менеджери радо проконсультують кожного клієнта.
Пропілен лист
Поліпропілен – тверда речовина білого або сірого кольору, пластиковий полімер із широкою сферою застосування. Сьогодні він є найбільш затребуваним сучасним пластиком, завдяки своїм відмінним споживчим властивостям та універсальністю використання.
Основні фізичні властивості
: • Низька щільність матеріалу. Поліпропілен має найнижчу щільність із усіх пластмас, що вигідно відрізняє його від більш щільних аналогів.
• Висока міцність. Численні експерименти показали, що він витримує велике навантаження, що набагато перевищує можливості поліетилену.
• Стійкість до низьких температур. Полімер чудово справляється з негативними температурами, витримуючи – 10 градусів за Цельсієм та нижчі температури.
• Стійкість до високих температур. Витримує не лише низькі, а й високі температури, його температура плавлення становить 160 – 170 градусів за Цельсієм.
• Стійкість до різких перепадів температури. Швидка зміна температурного режиму також не страшна цього матеріалу. Добре витримує швидкий перехід від мінусу до плюсу і назад.
• Чудові діелектричні властивості. Висока діелектрична константа разом із великою діелектричною міцністю забезпечують широкі можливості його застосування як електроізоляційний матеріал.
• Легка обробка. Поліпропілен легко піддається зварюванню, розпилу, свердлінню, добре гнеться, що значно розширює можливості його застосування у промисловості та побуті.
Хімічні характеристики
• Стійкість до агресії хімічних речовин. Ця особливість матеріалу дозволяє широко застосовувати його потреб хімічних підприємств. Він витримує вплив розпеченого металу, різних кислот та випарів. Зокрема, ця властивість використовується при виготовленні повітроводів та вентиляції для шкідливих виробництв.
• Екологічність та безпека для навколишнього середовища та людини. Численні досліди довели нетоксичність та абсолютну екологічну безпеку цього матеріалу для навколишнього середовища та людини. Тому він використовується при виробництві ємностей для води, а також різних рідин та сипких продуктів харчування. Дуже часто його застосовують при будівництві споруд для очищення води.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com