Гіпермаркет покрівельних та будівельних матеріалів

Номер оголошення 688168

Опис

Інтернет-магазин ДахКомплект – гіпермаркет покрівельних та будівельних матеріалів в Одесі. Ми пропонуємо покрівельні матеріали від виробника за мінімальними цінами, власну доставку та ідеальний сервіс для кожного.

Наша компанія – лідер у галузі покрівельних та фасадних робіт в Одесі та на Півдні України. Також у нас власне виробництво якісного профнастилу, металочерепиці, фальцевої покрівлі, вентиляційних та згинальних виробів.

Всі матеріали виготовляються професіоналами на сучасному обладнанні та з найкращої сировини. Це дозволяє отримати висококласний продукт, який прослужить довгі роки.

Ми надаємо гарантію якості на матеріали за умови належного зберігання та експлуатації готового виробу, а також на всі послуги.

Наші фахівці проводять монтаж покрівлі в Одесі та області будь-якої складності за низькою ціною, із застосуванням найновіших приладів та обладнання. Ви можете також замовити послуги інженера, який виконає точні прорахунки та проконсультує вас з усіх питань. Така послуга дозволить суттєво скоротити витрати на матеріали.

Сайт: https://krovlya-odessa.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com