Фторопластик лист

Номер оголошення 681083

Опис
ТОВ "УКРСТАРЛАЙН" реалізує широкий асортимент металопрокату: чорного, оцинкованого, нержавіючого, кольорового, а також гумовотехнічної продукції за вигідними цінами.
Доставка здійснюється швидко по всій Україні.
Маємо можливість завозити на замовлення або виробляти цікаві для клієнта позиції.
Заявки скидайте на вайбер (оператор київстар).
Наші професійні менеджери радо проконсультують кожного клієнта.
Реалізуємо оптом та в роздріб Фторопласт лист Ф4
Листи розміром 500х500, 500х1000 та 1000х1000 мм. Товщина від 2 мм до 30 мм.
Фторопласт-4 - полімер тетрафторетилену (ПТФЕ), пластмаса, що володіє рідкісними фізичними та хімічними властивостями і широко застосовується в техніці та побуті. Виготовляється за ГОСТ 10007-80, ГОСТ 21000-81, ТУ 6-05-810-88.
Щільність ГОСТ 10007-80 від 2,18 до 2,21 г/см3. Має високу тепло- і морозостійкість, залишається гнучким і еластичним при температурах від -70 до +270 ° C, чудовий ізоляційний матеріал. Фторопласт має дуже низькі поверхневі натяги і адгезію і не змочується ні водою, ні жирами, ні більшістю органічних розчинників.
Фторопласт - м'який та плинний матеріал, має обмежене застосування в навантажених конструкціях. Має дуже низьку адгезію (липучість).
За своєю хімічною стійкістю перевершує всі відомі синтетичні матеріали та благородні метали. Не руйнується під впливом лугів, кислот і навіть суміші азотної та соляної кислот. Руйнується розплавами лужних металів, фтором та трифторидом хлору.

Сфери застосування фторопласту Ф4:
- у машинобудуванні. Завдяки стійкості до тертя та впливу агресивних середовищ, з полімеру виготовляються сальники, підшипники, поршневі кільця, пильовики, автомобільні шини. Стійкість до нагрівання дозволяє виробляти деталі для моторів;
- в електро- та радіотехніці. Матеріал може використовуватися як ізолятор або провідник струму (при внесенні модифікацій у його молекулярну структуру). З політетрафторетилену виготовляють друковані плати, кабелі, елементи реле та вимикачі. - у легкій промисловості. Обробка виробів цим полімером дозволяє зробити їх водостійкими.
- у хімічній промисловості. Тефлон використовується для виробництва лабораторного посуду, зокрема антикорозійних трубок для хроматографів.
- в медицині. Застосування фторопласту під час виробництва протезів судин та внутрішніх органів зумовлено тим, що він не викликає імунологічних реакцій.
- у харчовій промисловості. Тефлон використовується при виробництві сковорідок і форм для випічки з антипригарним покриттям, шприців для кремів, контейнерів для швидкопсувних продуктів, механізмів, що розкочують для тіста.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com