Вейп Шоп Smokeland

Номер оголошення 653208

Опис

Шановні клієнти, ми раді вітати Вас на сторінках нашого інтернет-магазину! Ми працюємо нещодавно, але кожен клієнт отримує максимальну увагу при замовленні через наш магазин. Ми дуже раді, що Ви вибрали наш магазин і зробимо все можливе, щоб наші клієнти залишилися задоволеними від замовлення товарів на Smokeland.

Ми постійно намагаємось розширювати наш асортимент товарів, щоб кожен знайшов саме те, що йому потрібно. Всі товари, які ми надаємо на сторінках нашого сайту, проходять попередню перевірку перед тим, як вони потраплять до покупця. Завдяки такому підходу, у нас ще не було жодного негативного відгуку і ми намагаємося зробити все можливе, щоб вони не з'явилися. Завдяки нашій системі Бонусних балів кожен покупець зможе вести свою скарбничку в якій після кожного замовлення збиратимуться бали, і потім їх можна буде обміняти на товар (якщо він відповідає обраній кількості балів).

Сайт Smokeland позиціонує себе як магазин електронних сигарет та аксесуарів. Електронні сигарети зараз дуже популярні і вже нікого не здивуєш ними. Ми дуже раді допомогти багатьом відвідувачам сайту Smokeland - кинути палити, і що за допомогою наших товарів Ви назавжди позбавитеся цієї шкідливої ​​звички.

Сайт: https://smokeland.kyiv.ua

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com