Рейдерство по Турецьки і корупція в Україні

Номер оголошення 446008

Опис

Повідомляємо Україні, як турецькі бізнесмени і Українські політики вирощують корупцію в нашій Країні, маскуючись подинвестора. Рейдерство по Турецьки

Підприємець з Дніпра Руслан Євстаф'єв і весь український народ постраждали від дій шахраїв з Туреччини. Групою ДНИПРООЛИЯ - АЛОМ було скоєно ряд тяжких злочинів під покровительством високопосадовців, таких як: народний депутат Мустафа Джемілєв; перший заступник Генерального Прокурора Сторожук Дмитро Анатолійович; колишній перший заступник міністра юстиції, екс-помічниця народного депутата мустафи Джемілєва, Севастьянова (Бернацька) Наталія Іларіонівна.

Псевдо-інвестори не сплатили податків на суму більше 3 мільярдів гривень. Вимили з економіки країни кошти понад 3% українського бюджету. Рейдерськи заволоділи майном Євстаф'єва, усунули його від контролю і управління бізнесом.

Підприємець виступив на прес-конференції зі своєю заявою. На брифінг були запрошені посадові особи і власники ДНИПРООЛИЯ - АЛОМ, однак вони відмовилися від участі.

Злочинна група відмиває гроші в Україні, вступаючи в корупційні зв'язки, грабує бюджет країни, дурить громадськість, а суди виносять на захист рейдерів незаконні рішення. Ось такі псевдо-інвестори діють в Україні, а їх махінації прикривають політики, прокурори і судді.

Рейдерство по-турецьки в Україні.

Коментарі, відгуки та будь-яку інформацію з цього приводу чекаю в коментарях або на пошту - ruslanyevstafiev@gmail.com

Або за телефоном 0675642111

https://youtu.be/mqCAPaLKEeg

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Україні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com