Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко
Фатзорб плюс Худни легко

Номер оголошення 598664

Опис

FATZOrb плюс 36х800 мг.

Виробник посилив формулу найпопулярніших на сьогоднішній день в Європі і Середній Азії капсул ФАТЗОрб для схуднення. Препарат вийшов за межі своїх середніх стандартів, і отримав максимальну дозу активної речовини для спалювання жиру 800mg., А також і нові можливості. Причиною такого несподіваного ривка виявилося рішення розробників даного препарату, довести результати до максимальної ефективності, і наповнити додатково його склад амінокислотами, методом стиснення концентратів і їх наповнення для більш посиленого впливу капсул на жирові відкладення, Іншими словами заварили чай, але по міцніше, для ще більш швидкого і ефективного досягнення результатів у втраті зайвої ваги, продумано точкове і цілеспрямована дія в важкодоступні і застійні місця, і у них це дуже вийшло. Склад препарату не змінився,

Показання: Коригування фігури, порушення обміну речовин, набряклість, ожиріння, целюліт, надлишкова маса тіла. Запобігання поглинання жиру, поглинання вуглеводу, зменшення почуття голоду. Зменшення ваги на 2 кг. за тиждень. 100% безпеки. Пройшов клінічні випробування. Тільки ФАТЗОрб може зменшити вагу, заново формуючи природну фігуру. Препарат - ФАТЗОрб це відмінний метод спалювання жирових відкладень і побудови красивої стрункої фігури всього лише за кілька тижнів. Крім зовнішніх результатів, можна помітити поліпшення роботи травної системи, легкість і свободу в тілі.

Склад препарату: Екстракт з листя сірого дерева, насіння анісу, листя чорного чаю, екстракт з спіреї японської, В складі засоби міститься цінний природний жиросжигатель - екстракт гарцинии гуммігутовой - 500мг. Вплив даного компонента направлено в першу чергу на "проблемні" місця - живіт, талію, передпліччя, сідниці і стегна. Ви продовжуєте вести звичний і комфортний спосіб життя в той час, як препарат самостійно спалює і підсилює розпад зайвого жиру в організмі, успішно працюючи над усуненням целюліту і створенням досконалих форм Вашого тіла. А також плоди кактуса, екстракт зеленого кава, корінь кульбаби, екстракт гібіскуса мінливого. Сполучні речовини природного жиру і вуглеводу.

Застосування: У першій половині дня по 1кап. за 30хв. до сніданку. Протягом дня рекомендується випивати не менше 2 літри води. тому базовим прискорювачем процесу обміну речовин і спалювання жиру, виведення токсинів і інших процесів, є питна вода. Її недолік може привести до затримки рідини в організмі і зупинення спаду ваги, а також до різних побічних ефектів (запаморочення, слабкість, запори, головний біль). Адже процес обміну речовин відбувається саме у водному середовищі.

виводить шлаки з організму;

регулює температуру тіла;

зволожує шкіру та інші тканини;

доставляє кисень, поживні елементи в клітини;

сприяє правильному травленню.

Скільки потрібно випивати води в день: На кожен кілограм ваги - 30мл. води. Наприклад, якщо людина важить 70 кг, то він повинен випивати не менше 2,1 літра води в день.

Увага: Ухвалення навіть слабо - алкогольних напоїв істотно знижує дію препарату, і гальмує процес обміну речовин у вашому організмі на певний час. Препарати подібного порядку працюють і дають позитивний результат лише при повній відсутності в організмі алкогольних симптомів. А також на час курсу необхідно воздерживать себе від міцного чаю, кави.

При правильному дотриманні курсу, результат перевершує очікування

Протипоказання: Вагітним жінкам і особам які перебувають на грудному годуванні, неповнолітнім, з серцевими захворюваннями. Необхідно уважно ознайомитися з інструкцією до засобу і дотримуватися рекомендацій щодо застосування. Організм кожної людини індивідуально реагує на різні компоненти входять до складу, в слідстві чого ефективність їх може відрізнятися.

Не є лікарським засобом

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Зінькову | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Зінькову | FreeTorg.ru & FreeTorg.com