Автосервіс «K&J AutoService». Весь спектр послуг

Номер оголошення 39884

Опис

Автосервіс «K&J AutoService». Весь спектр послуг.

Весь комплекс робіт, гарантія якості на всі види робіт і часу їх виконання. Постійно діюча система знижок, а так само вигідні акційні пропозиції.

Можливий ремонт автомобіля у розстрочку.

Готівковий та безготівковий розрахунок на місці!

р. Житомир, вул. Баранова, 87.

Режим роботи: з 8.00 до 20.00.

http://www.kuzov-service.zt.ua/

sto-remont@mail.ru

067-662-82-06, 063-134-64-68

Послуги:

Фарбування (повна, локальна)

При повному перекрасе автомобіля забираються всі видимі, яскраво виражені і малопомітні пошкодження кузова, відновлюється колір і автомобіль набуває новий вигляд, немов з салону. При бажанні можна поміняти відтінок або провести повну заміну кольору. Локальна фарбування здійснюється при місцевому пошкодженні або необхідності заміни будь-якого елемента автомобіля: крило, двері, капот і т. д.

Полірування автомобіля

Полірування автомобіля здійснюється за дрібні подряпини і несуттєвих пошкодженнях поверхні автомобіля, шляхом зняття верхнього тонкого шару лаку. Суть полірування в тому, щоб зрадити кузова автомобіля сяйво і блиск без фарбування, оновити зовнішній вигляд, зробивши його, немов з салону.

Рихтування автомобіля

Рихтування кузова – це один з найважливіших етапів ремонту кузова автомобіля. Саме тому ми завжди йдемо до досягнення найкращого результату в цій нелегкій справі Рихтування автомобіля – це найкращий спосіб відновлення форми кузова, його елементів. Він необхідний для усунення дрібних вигинів або витяжок металу. Наші висококваліфіковані фахівці за допомогою сучасних рихтувальних інструментів і висококласного обладнання повністю відновлять геометрію елементів кузова і усунуть нерівності, порізи і вм'ятини різного розміру, зробивши поверхню автомобіля ідеально гладкою.

Зварювальні роботи

З допомогою зварювальних робіт забираються всі іржі, явно видимі і невидимі по кузову, різного роду пошкодження металу, цим самим зрадивши автомобілю колишній вигляд і підготувавши його до фарбування або подальших робіт.

Ремонт бамперів (пайка)

Будь-які тріщини і пошкодження бампера, які з'явилися при ударі, забираються швидко і надійно, відновлюючи їх попередній стан, надаючи новий вигляд.

Відновлення автомобіля після ДТП

Подарувати нове життя Вашому авто можливо! Ми відновлюємо автомобілі після різних ДТП і різного роду подій:
- дрібні ДТП;
- сильні ДТП;
- згорілі авто;
- втоплені авто і т. д.

Антикорозійна обробка днища і арок

Арки і днище кузова найбільше контактують з водою, брудом, тому більшою мірою схильні до корозії, порівняно з іншими частинами кузова. Антикорозійна обробка днища дозволяє захистити вразливі частини кузова і продовжити життя Вашому автомобілю.

Наша СТО надасть професійну обробку днища і арок автомобіля, а так само інші роботи у сфері захисної обробки кузова авто. Ми зробимо якісну обробку і дамо гарантію на виконані роботи. Ця гарантія поширюється на всі види захисних обробок автомобіля і кузова. Ціни на обробку днища і арок автомобіля в межах від 700 грн, і в подальшому Ви отримуєте гарантію того, що корозія не з'явиться на днище і арках Вашого автомобіля.

Хімчистка салону автомобіля

З кожним роком зовнішній вигляд салону автомобіля втрачає свій зовнішній вигляд, затирається, стає брудним. Допомогти повернути первісний вигляд, немов з салону, Вам допоможе хімчистка автомобіля. Ви позбудетеся від усіх плям, бруду, у всіх місцях: сидіння, стеля, килимки, багажник.

Вашому автомобілю необхідна турбота, саме тому хімчистка - це невід'ємний елемент догляду за Вашим автомобілем.

Ми виконуємо повний комплекс робіт по всім видам обробки будь-яких поверхонь всередині салону автомобіля:

Після очищення Вашого автомобіля професійними очисними та миючими засобами, ми виробляємо подальше використання захисних матеріалів, після чого салон стає чистим і доглянутим, зникають неприємні запахи, надається новизна всіх деталей інтер'єру, шкіряні вироби стають більш м'якими, пластикові елементи набувають вигляд, немов з заводу.

Вартість послуг хімчистки салону автомобіля визначається експертом при огляді автомобіля і залежить від забруднень, матеріалів, класу автомобіля.

Тонування автомобіля, фар і ліхтарів

Часто, маючи бажання придбати нові тюнингованые фари, Ви можете зіткнутися з тим, що подібні фари нового дизайну знайти нелегко, особливо на деякі моделі автомобілів. Саме тому ми готові надати Вам нову послугу -тонування фар, з допомогою якої Ви виберіть свій автомобіль серед інших, підкреслите свою індивідуальність і оригінальність.

Тонування фар -це один з видів зовнішнього тюнінгу автомобіля. В наш час є дуже поширеним, саме тому зробивши такий подарунок Вашому авто, Ви будете помітні, а автомобіль буде виглядати стильно.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Житомирі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Житомирі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com