Маска альгінатна базова 200 г від ТМ Naturalissimo

Номер оголошення 558930

Опис

Альгінатних масками з великим успіхом користуються салони, компетентні косметологи, і з не меншою ефективністю його можна вживати в домашніх умовах. Інтернет-сторінки повні захоплених відгуків про результати процедур з продуктом.
Основою препарату є речовина, що отримується з морських водоростей з багатим набором мікроелементів і активних речовин (йод, натрій, калій). Порошкова форма продукту практична і зручна для зберігання. Сучасна натуральна косметика, така як альгінатние маски, показує відмінний результат без використання агресивних хімічних речовин в складі.

властивості продукту

Унікальні властивості продукту обумовлені конкретним складом елементів:

  • йод - сприяє підвищенню активності кровотоку, розганяє обмінні процеси, що сприяють розщепленню підшкірних шарів жирової тканини, знижує рівень запалень;

  • натрій і калій - забезпечують зволоження, запобігаючи надмірне витрачання води і нормалізуючи водний баланс, відновлюють природну пружність епідермісу, помітно підвищують еластичність, скорочуючи ризик появи розтяжок. Застосування в косметології Косметологічне значення альгінатних масок в доведеному омолоджуючий дії. Використовувати склад рекомендується при будь-якому типі і стан шкірного покриву. У комбінації з іншими препаратами антицелюлітного напрямки, розгладжують зморшки, відновлюють природні якості епідермісу. Суміш служить основою для пластифицирующих масок.

Ефект від вживання

Одним з головних ефектів, очікуваних від застосування альгинатной маски для тіла, є антицелюлітний дію складу, ліфтинг. Відмінні проникаючі властивості і здатність помітно активізувати обмін речовин в глибоких шарах шкіри і підшкірних жирових відкладеннях сприяють розщепленню клітин жиру. Вивільняються при цьому токсини і важкі метали, накопичені організмом в жирі, швидко ліквідуються завдяки виводить здатності складу.
Процедури для особи підтягують шкіру, надаючи правильний овал, покращують колір обличчя, приховують судинні сітки, звужують пори.
Альгінатна маска володіє помітним омолоджуючий ефект.

Рекомендації щодо застосування

Перед нанесенням необхідно розвести порошок в теплій воді або гідролатом. В останньому випадку корисні властивості альгинатной маски будуть доповнені активною дією квіткової води (ромашки, дуба). Розчин швидко помішує і досягає консистенції густої сметани.
Наноситься на обрану ділянку тіла рівним шаром. Через півгодини маска знімається єдиним еластичним масивом. Підсохлі залишки знімаються змоченим ватним тампоном.
Реального результату можна досягти, проходячи курси процедур в професійному косметичному салоні або в домашніх умовах.

Детальніше: https://naturalissimo.com.ua/p203090464-alginatnaya-maska-bazovaya.html

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Запоріжжі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Запоріжжі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com