Адвокат по Кримінальних Справах Харківська область Україна

Номер оголошення 653802

Опис

Юридична компанія "Engroup" надає правову допомогу, у тому числі юридичні консультації учасникам кримінального процесу, як на стадії Досудового Розслідування, так і в Суді. (099) 225 94 55, (097) 352 77 00

Представляючи інтереси Потерпілого на стадії досудового розслідування у кримінальному провадженні адвокати надаю таку правову допомогу:

• у процесі розмови формуємо лінію та тактику поведінки; • за необхідності складаємо заяву про кримінальне правопорушення до правоохоронних органів; • оформляємо позовну заяву у кримінальному провадженні про стягнення матеріальних та моральних збитків; • подаємо клопотання та заяви про витребування доказів, про залучення до справи доказів, що підтверджують винність підозрюваного, наявність матеріальних та моральних збитків, завданих потерпілому; • у межах повноважень адвоката збираємо та долучаємо до матеріалів справи докази, що підтверджують винність підозрюваного, наявність матеріальної та моральної шкоди, заподіяної потерпілому; • оскаржуємо дії (бездіяльності) слідчого, прокурора, рішення слідчого судді; • після закінчення досудового розслідування ознайомлюємося з матеріалами кримінального провадження,

Вартість послуг адвокатів Юридичної компанії Engroup є доступною та встановлюється за згодою сторін залежно від складності справи та обсягу виконаних робіт.

Зв'яжіться з нами по одному з номерів телефону та гарантовано отримуйте якісну юридичну консультацію та кваліфіковану правову допомогу.

Запорука нашого успіху – задоволений клієнт!

Повідомте, які послуги Вам потрібні – і ми відповімо на Ваші запитання:

(099) 225 94 55, 097-352-77-00 engroup-consult.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Сумах | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Сумах | FreeTorg.ru & FreeTorg.com