Професійний переклад текстів, документів

Номер оголошення 429384

Опис

Професійний переклад текстів, документів на російську, українську, німецьку мови. Переклади виконуються вручну досвідченими перекладачами без допомоги комп'ютерних програм. Послуги присяжного перекладача. У своїй роботі ми перш за все орієнтуємося на професіоналізм виконаного перекладу, уважні до деталей і оперативно виконуємо переклади, при цьому зберігаючи якість.

Пропонуємо послуги перекладачів високого рівня в Україні, Росії, Німеччині та інших країнах. Визнання дипломів за кордоном, переклади для навчання/роботи в Німеччині. Переклади присяжного перекладача приймаються у всіх, без винятку, відомствах Німеччини і на території всієї Німеччини. Оперативна відправка готових переказів в Україну. Доставка поштою переказів в будь-яку країну. Витребування та апостилювання документів. Визнання дипломів. Ми високо цінуємо наших клієнтів, тому трепетно ставимося до якості виконаних перекладів. Всі переклади піддаються двократною перевірки, виконуються перекази по ISO-нормі.

Вартість перекладу визначається індивідуально в залежності від складності тексту та термінів виконання перекладу. Ми заздалегідь оголошує ціну і обговорюємо всі деталі.

Для зв'язку: Skype: malexandra80; WhatsApp/Viber/Telegram: +4915774573736, Е-Mail:reitz.krasko@gmail.com. Переклади, яким можна довіряти. Звертайтеся.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Луцьку | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Луцьку | FreeTorg.ru & FreeTorg.com