Купити встановити налаштувати супутникову тарілку в Києві вигідно

Номер оголошення 376821

Опис

Купити встановити налаштувати супутникову тарілку в Києві вигідно.

1 супутникова антена на 3 супутника комплект для установки супутникової антени + диск інструкція для самостійної установки супутникових антен у Київі або 2 супутникові антени на 4 і 5 супутників! Дуже вигідні ціни.

098-735-20-51

Хочете дивитися 120 каналів на укр і рос мовою в цифровому стандарті HD, а також понад 500 телевізійних каналів на всіх мовах світу?

Хочете знайти хороший інтернет-магазин, досвідчених фахівців і якісне цифрове обладнання та антени?

Турбуєтеся, що вартість супутникової антени-тарілки і якісного обладнання виявиться для Вас занадто дорогою? Тоді просто зателефонуйте нам 098-735-20-51

Вибір компонентів для комплекту антени та необхідного обладнання, а так само консультації з підключення супутникового телебачення самостійно проводять тільки справжні майстри з великим досвідом роботи!

Великий вибір тюнерів та ін супутникового обладнання для супутникового тб, завжди якісне обладнання для установки і налаштування супутникової антени в Києві за доступними цінами плюс бонус – диск - інструкцію щоб встановити супутникову антену самостійно.

Таку низьку вартість комплекту супутникових антен Вам можуть запропонувати тільки у нас!

Якщо Вас цікавлять авторитетні думки з питань супутникового ТБ, дзвоніть нам за телефоном

098-735-20-51

Для тих, хто в нашому магазині купив набір супутникових антен-тарілок для перегляду супутникового телебачення Подарунок - DVD диск з найбільш докладною інструкцією з підключення супутникових антен, а також зображення монтажу складання налаштування антени і конвертерів.

Посібник складено нашими досвідченими установниками з налаштування супутникових антен відповідно частих питань покупців антен супутникового ТВ.

Просто подивися керівництво і встанови супутникове телебачення самостійно і абсолютно безкоштовно!

Полегшена збірка і самостійна настройка супутникових антен!

У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати і купити в Києві супутникову антену, ресивер супутниковий тюнер і будь супутникове обладнання на будь-який смак і за низькою ціною, а також замовити будь супутникове обладнання на будь-яку кількість телевізорів.

Супутникові конвертори, закріплені в мультифидах для головок налаштувати на супутники дуже не складно.

Зазвичай тарілка в Україні налаштовується на 3 супутника хотберд сіріус (астра) амос або 4 супутника астра (сіріус) амос хотберд і АБС 75 або Ямал 90.

Для того, щоб спростити і прискорити виконання монтажу підключення установки установки супутникової антени, ми виробили доскональну установку списку доступних супутникових каналів України та прошивку тб приймача HD для Вашої супутникової тарілки на 3 супутника і більше.

Тому Вам треба просто зібрати антену згідно інструкції (це зовсім елементарно, як дитячий конструктор ), міцно зафіксувати тарілку, і здійснити невелику налаштування конвертерів (це теж зовсім нескладно!)

Повна прошивка приймача HD реально полегшити для вас процес самостійної установки супутникової антени самостійно.

До того ж Ви завжди можете розраховувати на професійну технічну підтримку з будь-якого питання Супутникового ТБ від наших досвідчених майстрів - професіоналів з встановлення супутникової тарілки по телефону :

098-735-20-51

Наші телемайстра з радістю підберуть для вас найкращий комплект для встановлення супутникового телебачення, виходячи з Ваших умов і можливостей вашого телевізора.

Комплект супутникового тв для самостійної установки і налаштування в будь-якому районі Києва комплектуються тільки надійним супутниковим обладнанням і тарілками.

Перед покупкою Супутникове обладнання - антени, головки досконально підбираються, а супутникові тюнери HD налаштовуються спеціальним чином для полегшення самостійної установки.

На всі супутникові антени та тюнери Full HD поширюється гарантія.

Доставка Супутникових комплектів для встановлення супутникового ТБ HD у Київі здійснюється транспортними службами по транспортуванню вантажів - Новою Поштою та іншими, без передоплати за 1-3 доби у будь-який населений пункт обл в Україні.

Ми реально бережемо Ваш бюджет.

Дійсно, Ви купуєте комплекти Супутникових антен зі знижкою, і Ви економите на вартості комплекту і оплаті не досить дешевих робіт фахівців з монтажу та встановлення супутникових антен досить великі кошти.

Реальна вигода від покупки і установки тарілки виходить в середньому від 700 до 1100 гривень ( в залежності від ціни комплектації ) всього за 2-3 години легкої роботи.

Установка супутникової антени дозволить Вам дивитися супутникові канали України, та телевізійні канали з Росії і на будь-якій мові світу.

Більше 120 безкоштовних супутникових каналів без абонплати українських і російських, додатково 750+ супутникових каналів на будь-якій мові світу всього на 1 антену з трьома головками.

Майстри нашої фірми налаштовують для спрощення підключення нову версію прошивки тюнера, з актуальними ключами, самим свіжим переліком каналів і прошивкою для телеканалів платних операторів України та Росії різних кодів БИСС і XTRA TV.

У вас є можливість підібрати супутниковий ресівер HD TV з представлених у нас на складі більше 35 найменувань тюнерів різних фірм відомих в Україні в 2018 році.

Також Ви можете вибрати і купити антена супутникового телебачення на один, два, три, чотири телевізорів і на необхідну кількість супутників ( 1-2-3-4-5 і більше ).

Всі комплекти супутникового телебачення годяться для всіх без винятку міст України, відповідно можуть бути використані і 100 відсотків будуть бездоганно працювати в будь-якій точці України - як у місті, так і селі.

Телефонуйте сьогодні і прямо зараз і Ви отримаєте нові супутникові антени та супутникове обладнання, якісний сервіс, вигідні ціни і швидку доставку супутникового обладнання!

098-735-20-51

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Києві | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Києві | FreeTorg.ru & FreeTorg.com