(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105
(ПРОДАНО) Ibanez AF105

Номер оголошення 632484

Опис

Продається джазова електрогітара, яка протягом десяти років була основним інструментом відомого джазового гітариста. Ця гітара звучала на сотнях концертів та десятках записів. Має дуже красивий зовнішній вигляд: корпус та pickguard з хвилястого клену, накладка грифу та tailpiece з чорного дерева, хромована фурнітура, перламутрові вставки, багатошарове окантування, дзеркальне лакове покриття тощо.


Зараз гітара повністю відрегульована і є в прекрасному косметичному та технічному стані. Усі ручки та кришечки на місці, потенціометри та перемикачі не шуршать, усі хромовані елементи відполіровані. Анкерний стержень працює, гриф рівний та зручний, інтонація ідеальна. Лади мають незначні сліди зносу, проте струни ніде не тріщать. Встановлений новий комплект струн D'addario Nickel 0.13-0.56. струни товсті, проте через рівний гриф та інші конструкційні особливості інструменту вони стоять максимально низько, тому грати комфортно. Звукознімачі Ibanez Super 58 відрегульовані по висоті так, що при переключені між неком та бріджем немає провалу по гучності, лише змінюється тембральний окрас гітари.


Інструмент звучить дуже акуратно та збалансовано, як на чистому звуці, так і на драйві. Особливо мені сподобалось середнє положення звукознімачів. На мій смак, нековий звукознімач може звучати занадто потужно і м'ясисто, а от середнє положення звукознімачів трохи підрізає низ і додає атаки, що прекрасно підходить для гри сучасного джазу та інді-музики. Набір електроніки в стилі Gibson Les Paul дозволяє досягнути значного тембрального різноманіття, що робить інструмент достатньо універсальним.


Приклад звучання https://youtu.be/ONKWcCwx9O8 (спочатку лише акустично, а далі підмішаний також і звук зі звукознімача)

Демонстрація технічної справності інструмента та різних тембрів https://youtu.be/fn28pORDW2c


Гітара 2006 року виробництва, куплена в 2008 році від офіційного ендорсера Ibanez. Модель NT-12-01, серійний номер 06062671. Рідний кофр за роки експлуатації розвалився, при необхідності укомплектуємо м'яким чохлом.


Ціна 700$ (торг). Київ. Можлива пересилка в інші міста, запитуйте.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Києві | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Києві | FreeTorg.ru & FreeTorg.com