Номер оголошення 220183

Опис

*Чим віск і олія краще лаків.*

> *Використання воскових мастик виправдано як у житлових, так і в не житлових приміщеннях з великим навантаженням.

> *При ходьбі у взутті по лакованій поверхні виникають численні дефекти у виді сколів, подряпин, тріщин, вм'ятин і т. п. Утворені мікротріщени піддаються дуже швидкому руйнуванню під дією вологи, зміні температури, сонячного світла.

> *Воскові мастики є кращою заміною лакових покрити. На відміну від лаку вони не утворять на підлозі плівки, не накопичують статичну електрику.*

> *Воскова мастика на відміну від лаку і олії може заповнювати фаски дощок у місцях стиків, що служити додатковою гідроізоляцією торця дошки.*

> *Захисні функції навіть самої міцної лакової плівки обмежені, тому що вона піддається стиранню. Тоді як олійновоскові просочення настільки глибоко проникають у дерево, що видалити їх з поверхні підлоги майже неможливо.

> *На відміну від лаку, при повторному нанесенні воску цілком знімати і видаляти з поверхні колишнє воскове покриття не потрібно. Досить заново натерти підлогу.

> *При утворені вм'ятин від каблуків-шпильок на підлозі просоченій воском їх затирають шаром воску.

> *Вартість матеріалів для лакування підлоги обходитися споживачеві дорожче, ніж віск для натирання. Це пов'язаність язано з тим, що витрата лаку, олії і воску неоднакові.*

> *У випадку застосування просочувальних воскових мастик повторне шліфування не буде потрібно навіть через багато років. У приміщеннях із середнім навантаженням на підлогу для догляду за його поверхнею досить раз у півроку використовувати засоби очищення від бруду.

> *Підраховано, що застосування засобів по догляду за підлогою опорядженою воском, при її експлуатації, набагато практичніше і дешевше ніж витрати на нове лакове покриття.

> *Віск приваблюють не тільки простотою в роботі і своєю дешевизною, але і мінімальним термінами при створенні покриття. Тоді як лаком підлоги покривають не менше ніж у три шарі, на що потрібно дві-три доби.

> *Віск наносять у два шарі незалежно від навантажень на підлогу в приміщенні. Через 24 години після нанесення останнього шару по підлозі вже можна ходити.

> *Віск -екологічно безпечний продукт. Віск це суміш натурального бджолиного воску з рослинними оліями, що не містять розчинників.

> *Підлоги, покриті лаком, у випадку появи подряпин і потертих місць, як правило, вимагають перешліфування у всьому приміщенні, що не потрібно виконувати, якщо підлоги оброблені олійним просоченням і захисним восковим шаром.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Херсоні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Херсоні | FreeTorg.ru & FreeTorg.com