Магазин супутникового HD TV в Харкові та по регіонах
Магазин супутникового HD TV в Харкові та по регіонах
Магазин супутникового HD TV в Харкові та по регіонах
Магазин супутникового HD TV в Харкові та по регіонах

Номер оголошення 543932

Опис

Магазин супутникового HD TV в Харкові та по регіонах.

У будь-який час в нашому магазині Ви можете замовити супутникову тарілку з підключенням до безкоштовних каналів України, Росії, Європи або замовити з'єднання viasat і Extra TV, а також недорого купувати для установки та налаштування ефірної антени Т-2 з цифровим тюнером Т2 в Харкові та Харківській області.

063-258-18-30

Супутникові антени: продаж, монтаж, ремонт, реконфігурація та обслуговування.

Для Вас завжди вигідні ціни та якісне обладнання, від нас завжди швидкі акуратні і якісні роботи, гарантійне та післягарантійне обслуговування наших клієнтів.

http://sputnikovoe.ucoz.ua

Така вигідна вартість набору супутникових антен у 2020 році ви можете Дивитися ці канали можуть бути недорогими на Viasat.

Viasat TV Харків, підключіть Viassat телевізор. Установка супутникових антен під Віасат телевізором. Продаж супутникового обладнання для підключення Viasat TV Україна. Налашт йте антену супутникового телебачення в Харкові для перегляду viasat каналів.

Ми є офіційними дилерами Theasat Ukraine в регіоні, тому ми можемо купити тюнер Viasat UTB всього за 550 грн та встановити, підключити супутникову тарілку на 3 супутники Astra, Amos, Hotbird.

Окрім закодованих і некодованих каналів України, платні пакети Viasat включають Віазат-Історію, Віазат Досліджувати, Viasat Nature, Viasat Sport, TV1000, Discovery Channel, Discovery Science, National Geographic, Планета тварин, Історія, Туристичний канал, Nickelodeon, Eurosport 1, Eurosport 2 та багато інших.

Якість зображення і стерео звук фантастичний.

Ви можете підключитися до телевізорів АНТЕНА стільки, скільки ви думаєте, що вам потрібно.

Паралельно з Viasat існує ще один провайдер Замовити установку і купити додатковий ТВ-тюнер можна зараз за номером 063-258-18-30

Додаткове ТБ в Харкові, підключення каналів платного пакету XTRA TV та футбольних каналів 1 та Футбол 2. Установка супутникових антен під додатковим телевізором. Продаж супутникового обладнання для підключення додаткового телевізора. Настройте антену супутникового телебачення для перегляду телеканалів XTRA.

Відмінне рішення полягає в тому, щоб купити супутникове обладнання і встановити супутникову тарілку, щоб насолодитися життям і насолоджуватися комфортом! Отримайте можливість безкоштовно дивитися більше 120 російськомовних та українських каналів, більше 1000 безкоштовних телеканалів з усього світу! Супутникова антена дасть вам можливість дивитися телевізор безкоштовно, а не для щомісячної підписки без снігу на екрані і фоні з якістю цифрового зображення. Розваги та новини, анімаційні та художні фільми для найвимогливіших глядачів - ви завжди знайдете що подивитися.

Ми також можемо замовити ремонт і налаштування супутникових антен і ефірних антен цифрового телебачення T2 і викликати інсталятор антени просто по телефону недорого.

Монтаж антени та тюнера Т2 дозволяє дивитися абсолютно безкоштовно 32 українські канали: aisitiva astiv, болт, 1 плюс 1, Культура, М1, М2, Наш, NTN, Новини ван, Direct, Плюс, СТБ, Новий, TET, 1,1, 2, 2, Tet, Unian, Plus, Bigudi, Україна, ТБ НЛО, Індиго, Новий канал, М1, М2, OCK ТБ, Інтер, NTN, K1, K2, Mega, Pixel , Сімон, 7 КАНАЛ, Туніс та інші.

Продаж антен і тюнерів для ефірного цифрового Т2 ТБ в Харкові недорогий.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com