Човен пвх купити в Україні - надувний човен під мотор

Номер оголошення 380319

Опис

Купити надувний човен пвх під мотор в Україні ви можете прямо зараз на сайті Infotv - представлений каталог, в якому знаходяться кращі пвх човни, які не поступаються в топ 10 по якості надійності і ціною. Каталоги дають чітко зрозуміти, що пвх човни типу: Барк, Шторм, Колібрі, Омега, Фрегат, Рів'єра, Лоцман, Хантер, Капітан, Вулкан з усіх можливих варіантів недорогий човні Skif (Скіф) є всі необхідні якості для комфортної риболовлі або полювання.

Човни пвх гребні під мотор каталог і ціни є на сайті Infotv.

ПВХ човен Skif має разлиную фурнітуру і різні розміри приміром 190, 220, 250, 270, 290 см в довжину. Такі розміри човна від одномісним, двомісної, а також трьох місцевої човни дають можливість весело провести час на водоймі, чи то озеро, річка або море. У продажу човен йде повністю укомплектована найнеобхіднішою, зручною і нової фурнітурою, а човен зроблена виробником в Україні з міцного матеріалу ПВХ. На сайті Infotv ви дізнаєтеся більш детальну інформацію щодо комплектації надувного човна пвх. На будь-який човен можна поставити мотор на навісний транец.
Комплектуючі човни пвх - Човен, сумка, дошка(і) для сидіння (водонепроникні), насос (хутро), весла в зборі алюмінієві або окремо лопаті (все залежить від моделі човни), жорсткий підлогу (рейковий настил), латка, паспорт, клапана вбудовані в балон (і заховані щоб не чіплялися за них снасті). Така човен пвх як Скіф підходить для будь-якого сезону хоч зима хоч літо ефективність і надійність човни завжди 99%. Також є можливість придбати надувне сидіння (крісло) в човен.
Дякую вам за увагу більш детальна інформація на сайті Infotv. (098)4220520

Додаткова інформація на сайті infotv.net.ua

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com