Апарат ПОС-1 від вірусів всіх типів + COVID

Номер оголошення 631715

Опис

Нова розробка, апарат для знищення всіх видів вірусів (в т.ч. коронавірусу Covid-19), бактерій, грибів та найпростіших та профілактики інфекційних захворювань. Обробка приміщень, предметів та персональна обробка пацієнта пароводяною сумішшю, що містить озон. Знищення вірусів, профілактика коронавірусу та лікування!!

У порівнянні з бактерицидними опромінювачами апарат має такі переваги

  • швидка обробка приміщень та предметів (за кілька хвилин)

  • повна обробка приміщень та предметів (включаючи недоступні для прямого опромінення місця)

  • повна об'ємна індивідуальна обробка людини та тварин

  • знищення вірусів у носоглотці та легень пацієнта шляхом проведення інгаляції (за методом гіпербаричної оксигенації)

Паводяна суміш, що виробляється апаратом, що містить озон, нейтралізує активність всіх видів бактерій, вірусів, грибів і найпростіших. На відміну від багатьох антисептиків ця суміш не надає руйнівної та дратівливої ​​дії на тканині, оскільки клітини організму мають антиоксидантну систему захисту. Вона є універсальним екологічно чистим ефективним і найдешевший дезінфікуючим агентом.

Апарат ПОС-1 призначений для профілактики інфекційних вірусних захворювань та зниження інфекційного навантаження методом гіпербаричної оксигенації або розпилення пароводяної суміші, насиченої озоном.
Апарат розроблений для застосування у домашніх умовах, у косметичних салонах тощо. Застосовуємо для особистого користування в період самоізоляції під час вірусної пандемії для дезінфекції приміщень, предметів побуту та води, для обробки шкірних поверхонь, ротової та носової ділянок та носоглотки.

Апарат використовується:
для дезінфекції повітряного простору шляхом озонування приміщень об'ємом до 30 куб. м. Внаслідок озонування знижується концентрація вірусів патогенної мікрофлори, зменшується концентрація токсичних речовин, знижується ймовірність захворювання органів дихання. Тривалість однієї процедури озонування становить 7-10 хвилин.
- для знезараження зовнішніх поверхонь побутових предметів та засобів професійної діяльності за умови їх розміщення у закритому обсязі (бокси, коробки, пакети, ящики). Тривалість однієї процедури складає 10 хвилин.
- для гіпербаричної оксигенації шкірних поверхонь, у тому числі ротової та носової області, носоглотки, органів дихання та інших з метою санітарної обробки у разі наявності або загрози вірусного чи бактеріального зараження. Тривалість процедури до 1 хвилини.

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, гарантія 12 місяців

Відеоінструкція за запитом

Примітка

Як довели вчені з Ізраїлю, озон ефективний при боротьбі з коронавірусом, якщо застосовувати газ для дезінфекції приміщень. Результати цих досліджень вже опубліковано. Його провели вчені Тель-Авівського університету, зокрема доктор Інес Цукер, зав. кафедрою інженерії, Університету Бар-Ілан та Азріельського коледжу.

Новий коронавірус за допомогою озону можна знищити у приміщенні лише за кілька хвилин. А перевага цього газу перед рідкими дезінфікуючими засобами полягає в його здатності практично миттєво обробляти закриті простори, включаючи всі важкодоступні місця і предмети, що знаходяться там.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com