Меблева фурнітура

Номер оголошення 626166

Опис

Фірма "Фенікс" пропонує ознайомитись з величезним асортиментом меблевої фурнітури. В наявності понад 10000 найменувань продукції: ніжки для столу, карго, направляючі для ящиків , петлі , стяжки меблеві, системи розсувних дверей, пантографи, механізми для м'яких меблів та багато інших комплектуючих. Діє постійна складська програма та оновлення асортименту, що дозволяє вчасно виконувати замовлення. Нашими постійними клієнтами є ціла низка великих меблевих фабрик і велика кількість приватних виробництв. Здійснюємо доставку до всіх регіонів України.

Меблева фурнітура , яку ми пропонуємо відповідає найвищим вимогам якості, надійності та безпеки. Fenix ​​є прямими постачальниками і представником торгових марок: GTV, Metax, Canbazlar, Hafele, Reis, Weiss, Aytug, Akfix, Lucido, Globus, HTS, SAZ.

Ми завжди раді оптовим покупцям та новій співпраці майбутніх партнерів за будь-яким напрямом нашої діяльності, виробникам меблів гарантуємо постійні знижки та акційні ціни. Тел: 067-70-30-413, 095-34-22-366. https://fenix.net.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Харкові | FreeTorg.ru & FreeTorg.com