Апарат фізіотерапевтичний Биомедис Андроїд б,у

Номер оголошення 535715

Опис

Апарат фізіотерапевтичний Биомедис для проведення биорезонасной антипаразитарної терапії та коригування середовища Дуже простий у використанні. Лікувальний прилад на платформі Андроїд. Також, встановлені додатки : my heart для визначення тиску, щоденник артеріального тиску, cardiodroid, біоритми, афірмації. Також, встановлений Adobe reader, angry birds, гра гудзики і ножиці, Flash player, Cool Reader, documents, калькулятор, РК цикл, Камера! Ви можете не тільки покращувати свій стан за допомогою цього приладу, але ще і використовувати його як гаджет з камерою, і багатьма іншими додатками. Просто 5 в 1. В основу лікувального методу приладу "БИОМЕДИС" покладено вирішення завдання створення способу електромагнітної терапії, яка дозволяє забезпечити гармонізацію роботи органів і систем людини за рахунок резонансних явищ, викликаних в організмі заданими частотами. Спосіб електромагнітної терапії полягає в тому, що відновлення здоров'я та ліквідація механізмів хвороби досягається впливом на організм імпульсним низькочастотним електромагнітним полем з певною частотою, промодулированной різними частотами. Лікування засноване на пригніченні патологічних, відновлення та посилення фізіологічних частотних спектрів коливань і підтримці відносної синхронізації різних хвильових процесів, складових фізіологічний гомеостаз організму. Апарат у відмінному стані. Завжди носила в чохлі тому, немає пошкоджень і дефектів. - До комплекту додається чохол. Використовувався особисто при поїздці в Азію і був неймовірно корисний при адаптації до середовища, харчування і допомагав справлятися з навантаженнями і щільним робочим графіком. * В комплект входить паспорт, інструкція по застосуванню, блок для зарядки пристрою, чохол, фірмова упаковка. ЗА оновлюється безкоштовно на офіційному сайті, з вибором індивідуальних програм користувача апарату.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську | FreeTorg.ru & FreeTorg.com