Теплиці з полікарбонату та плівки
Теплиці з полікарбонату та плівки
Теплиці з полікарбонату та плівки
Теплиці з полікарбонату та плівки
Теплиці з полікарбонату та плівки
Теплиці з полікарбонату та плівки

Номер оголошення 294443

Опис

Рішення про покупку теплиці на сьогоднішній день стає все більш актуальним. Клімат змінюється і вирощувати овочі у відкритому ґрунті, стає все складніше. Теплиці з полікарбонату ідеальне рішення, щоб отримувати якісні врожаї. Ми пропонуємо вам теплиці з профільної квадратної ГОСТ труби 20х20 мм і 25х25мм (в залежності від величини конструкції). Каркас теплиці вкривається полімерною краскою. Ми робимо оптимальний крок дуги - 1 метр, який забезпечує високу несучу здатність теплиці і додаткову підтримку полікарбонату. Так само важливу роль грає стяжка, яка в наших теплицях знаходиться між дугами, тобто стягує їх між собою, що додає жорсткості конструкції.
Матеріал, який ми використовуємо для перекриття теплиць: стільниковий полікарбонат 4,6 і 8 мм з високим ступенем захисту від УФ., Так само є комбіновані варіанти: торці - полікарбонат, арочна частина - плівка 150мкр. Теплиці з армованої плівки так само хороший варіант, яким можна замінити теплицю з полікарбонату. Каркас теплиці покривається чохлом з армованої плівки. Плівка має світлостабілізуюче покриття, міцний і надійний матеріал, який витримує як низькі так і високі температурні перепади. У стандартній комплектації теплиці з полікарбонату шириною 2 і 3 метри йдуть 2 кватирки з доводчиками і 1 двері на приварних петлях.
Теплиці з армованої плівки так само хороший варіант, яким можна замінити теплицю з полікарбонату. Каркас теплиці покривається чохлом з армованої плівки. Плівка має світлостабілізуючі покриття, міцний і надійний матеріал, який витримує як низькі так і високі температурні перепади. У стандартній комплектації теплиці під. полікарбонату шириною 2 і 3 метри йдуть 2 кватирки з доводчиками і 1 двері на приварних петлях.
В теплиці шириною 4 метри - 2двері і 2 кватирки; Теплиця з полікарбонату шириною 5 метром має 2 двері і 4 кватирки. У теплиці з армованої плівки двері і кватирка находяться в самому чохлі. Всі теплиці нашого виробництва «Теплиця Дніпро» Ви легко можете подовжити за рахунок додаткових секцій, кратних 2м метрам. Можливе додаткове встановлення дверей і кватирок. На нашому сайті ви можете детально ознайомитись з асортиментом теплиць

http://teplitsa-ua.com.ua/

За питанням придбання теплиці дзвоніть за телефонами:

067-850-70-05

095-468-02-69

Анна

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Івано-Франківську | FreeTorg.ru & FreeTorg.com