Установка і обслуговування відеонагляду, сигналізації і видеодо

Номер оголошення 89710

Опис

Установка і обслуговування відеонагляду, сигналізації та відеодомофонів.

ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ:

Камери мають цифровий формат, це дає відмінну якість зображення. У темний час доби, камери переходять в нічний режим і самі собі висвітлюють, інфрачервоним підсвічуванням, площа від 15 до 80 метрів.

Запис ведеться 24 години 7 днів на тиждень. Це означає, що в будь-який момент можете подивитися запис. Так, Ви зможете дивитися через телефон в Real-Time (в реальному часі). Після закінчення монтажу покажу, розкажу і навчу користуватися.

ОХОРОННО-ПОЖЕЖНА СИГНАЛІЗАЦІЯ:

бездротова охоронна GSM система встановлюється в магазині, будинку, гаражі, офісі, на дачі. Охоронна система використовує GSM канал для зв'язку з власником допомогою дзвінка або SMS. Вбудована батарея дає можливість працювати системі до 7 годин після відключення живлення. Постановка і зняття з охорони здійснюється за допомогою пультів дистанційного керування (відстань дії до 60 м). Можливість зберігання в пам'яті сигналізації до 5 телефонних номерів. Підтримує всі види бездротових датчиків: датчики об'єму, датчики на розмикання, вібрації, розбиття скла, димові датчики, датчики газу.

ВІДЕОДОМОФОН:

Відеодомофон являє собою сучасну систему контролю доступу.До нього можна підключити дві панелі виклику або одну панель і одну відеокамеру. Ви можете побачити відвідувача і поспілкуватися з ним через монітор домофона, для чого не потрібно піднімати трубку. Так само , як і в будь-якому домофон, є функція відкривання замку.

Чим я відрізняємося від інших?

Я не вкладаємо в рекламу, я вкладаюся у відношення з клієнтом, тобто, я не ставлю бигборты з рекламою, не обклеюю автобуси, не орендую офіси, не мають сотні співробітників і т. д. Так, це все гроші і завдяки цьому, довелося б, нарощувати ціни на продукцію(те, що є, брати з кишені клієнта)

Даю гарантію на свою продукцію і роботу.

Роботи проводяться по Запорізькій обл.

Консультция безкоштовно

09886855 67

066 42 999 67

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Енергодарі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення у Енергодарі | FreeTorg.ru & FreeTorg.com