Сучасна теплична плівка Vatan Plastik. Плівка для теплиць 15

Номер оголошення 498795

Опис

Пропонуємо тепличну плівку відомого виробника Vatan Plastik, яка знаходить широке застосування в аграрному секторі для раннього вирощування врожаю фруктів та овочів. Якісна турецька теплична плівка Vatan Plastik володіє високою механічною міцністю. Придбавши плівку Vatan Plastik, ви можете розраховувати що дана плівка безвідмовно прослужить Вам не менше 60 місяців.

Сучасна професійна плівка Vatan Plastik (товщина 150 мікрон) забезпечує відмінний парниковий ефект, що дозволяє обходитися без додаткового обігріву теплиці в холодну пору року. Вхідні до складу плівки додаткові добавки не тільки подовжують термін експлуатації даної плівки, але і позитивно впливають на строки дозрівання врожаю в теплиці і покращують зовнішні характеристики плодів, які вирощуються в теплицях.

Для великих промислових теплиць ми пропонуємо плівку в рулонах по 445 і 520 метрів. Якщо ви хочете замовити плівку невеликого метражу, є рулони по 45 і 52 метри. Ширина плівки у рулонах: 12, 14 і 16 метрів.

Надам консультацію, допоможу оформити замовлення. Телефонуйте, пишіть на пошту: oleksii.stels@gmail.com. Плівка для теплиць є в наявності. Оперативно відправимо за будь-якою адресою. Замовляйте: +380675513045 (Олексій).

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Дніпрі (Дніпропетровську) | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Дніпрі (Дніпропетровську) | FreeTorg.ru & FreeTorg.com