Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю
Брухт нікелю

Номер оголошення 510538

Опис

ПАТ «АВДІЇВСЬКИЙ КОКСОХІМІЧНИЙ ЗАВОД» реалізує Брухт нержавіючої сталі (Никель11-12) у вигляді Бункерів углезагрузвагона бо в кількості 6 шт., загальна вага яких орієнтовно 12-14 тн і мають незначні включення стали вигляд 3.Габаритні розміри 1 Бункера б/у 5500*2800*2800.Вивезення Бункерів бо повинен бути здійснений в поточному, не разделанном вигляді. Фото у вкладенні.

У разі наявності двох і більше претендентів на придбання брухту нержавіючої сталі, реалізація буде відбуватися шляхом проведення торгів на електронному майданчику ПАТ «Запоріжкокс»

Умови поставки: самовивіз,100 % передоплата. Термін подання комерційних пропозицій по 19.05.2020 р

Для огляду брухту нержавіючої сталі просимо направляти своїх представників. Пропозиції про зацікавленість, з максимальною ціною надсилайте на ім'я директора комерційного Мындры Е. А. При подачі комерційних пропозицій просимо врахувати, що у разі визнання переможцем організації підтверджуєте згоду з якістю і гарантуєте купівлю Товару.

У разі відмови від огляду товару просимо відобразити це в комерційній пропозиції (у разі визначення переможцем на торгах, згодні придбати товар без попереднього візуального огляду за наданими фотоматеріалами, претензій за якістю не маємо)

Комерційні пропозиції надсилайте за адресами: y.n.sagirova@metinvestholding.com, Natalya.Evdokimova@metinvestholding.com, Viktoriya.Davydova@metinvestholding.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Авдіївці | FreeTorg.ru & FreeTorg.com в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Дошка оголошень ФріТорг - зона вільної торгівлі. Безкоштовні оголошення в Авдіївці | FreeTorg.ru & FreeTorg.com