Лікування алкоголізму, нарколог в Івано-Франківську

Номер объявления 622914

Описание

Позбавитися від алкоголізму в Івано-Франківську можна у приватному медичному центрі «АЛКОДЕТОКС». Лікування від алкогольної залежності — наш основний профіль. На відміну від таких закладів, як наркодиспансер або психлікарня, ми не ставимо пацієнта на облік, наші послуги абсолютно анонімні.
Клініка «АЛКОДЕТОКС» — не реабілітаційний центр, а ліцензований медичний наркологічний заклад, де працюють справжні фахівці: лікар-нарколог, лікар-психіатр, психолог, невропатолог, психотерапевт. Наші медичні послуги надаються амбулаторно або з виїздом лікаря на дім у Івано-Франківську та Івано-Франківській області.
У лікарській практиці ми застосовуємо ефективні, діючі препарати від алкоголізму, похмілля, абстинентного синдрому. Імпланти американського виробництва Еспераль-Дисульфірам дозволяють після підшивки від алкоголю на довготривалий час досягти ремісії.
Виведення з запою проводиться в наркологічному кабінеті або у вас на дому. Кодування від алкоголю уколом та підшивка проводяться виключно за згодою пацієнта і за умови абсолютної 5-ти денної тверезості. Працюємо щоденно, без вихідних.
Телефонуйте вже зараз!

Дополнительная информация на сайте alcodetox.webnode.com.ua

Дополнительная информация
По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Доска объявлений ФриТорг - зона свободной торговли. Бесплатные объявления в Ивано-Франковске | FreeTorg.com.ua, FreeTorg.ru & FreeTorg.com в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Доска объявлений ФриТорг - зона свободной торговли. Бесплатные объявления в Ивано-Франковске | FreeTorg.com.ua, FreeTorg.ru & FreeTorg.com