Лікар-нарколог. Центр лікування алкоголізму

Номер объявления 623532

Описание

Від алкогольної залежності самостійно лікуватися важко, тому на допомогу краще звернутися до лікаря, який спеціалізується на такій проблемі. Лікар-нарколог Івано-Франківського медичного центру з проблем алкоголізму "АЛКОКОД" практикує дієві способи та препарати для відрази від алкоголю, полегшення похмілля, шляхом кодування, підшивки, виведення з запою медикаментозно. Техніка гіпнозу для тих, кому підходить така методика результативна, про що видно з відгуків пацієнтів та їх рідних. Лазерне кодування та метод Довженка, подвійний та потрійний блок алкоблокаторами, голкотерапія, гарячий укол - затребуваніші на сьогодні послуги. Телефонуйте до нас у зручний для Вас час та ми обов'язково анонімно допоможемо. Амбулаторно чи у Вас на дому - вибір за Вами. Під час карантину працюємо у звичному режимі. Телефонуйте на гарячу лінію та Ви все дізнаєтесь.
Дополнительная информация на сайте narkologiya.webnode.com.ua

Дополнительная информация
По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Доска объявлений ФриТорг - зона свободной торговли. Бесплатные объявления в Ивано-Франковске | FreeTorg.com.ua, FreeTorg.ru & FreeTorg.com в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Доска объявлений ФриТорг - зона свободной торговли. Бесплатные объявления в Ивано-Франковске | FreeTorg.com.ua, FreeTorg.ru & FreeTorg.com